HR-medewerker

HR-medewerker/Werving & Selectie Specialist (MR./SR.)

OVER DE FUNCTIE:

Samen met je team bent je er verantwoordelijk voor dat alles op het bied van HRM op rolletjes loopt. Jij schrijft de vacatureteksten, zorgt ervoor dat deze breed uitgezet worden met onze online marketing specialist op de website en overige kanalen en behandelt de binnengekomen reacties. Je weet goed wat je zoekt en weet dit op een heldere en wervende manier te schrijven. Past een kandidaat in het profiel, dan plan jij een intakegesprek in. Tijdens het intakegesprek screen je de geschiktheid van de kandidaat. Jij brengt de high potentials in kaart en weet deze te binden aan de organisatie. Je maakt hiervoor collega’s enthousiast om hun eigen netwerk in te zetten, initieert of neemt deel aan externe wervingstrajecten en arbeidsmarktcampagnes en onderhoud contacten met externe partijen, alles met als doel om de juiste mensen te werven en aan ons te binden en de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten.

JE COLLEGA’S

Als HR-medewerker maak je deel uit van de afdeling HRM. Samen met je 4 collega’s ben je verantwoordelijk voor de afdeling. Twee van je collega’s houden zich vooral bezig met de werving van Merkambassadeurs (veelal parttime medewerkers voor korte projecten), jij gaat je vooral bezig houden met projecten voor oa. Ziggo, TDM, Motorola, Thule, WIKO en vele andere klanten. Wij ontzorgen onze klanten voor een groot deel in hun personeelsbehoefte. Wij doen de w&s, het aannemen, plannen, begeleiden, coachen én uitbetalen van een grote groep medewerkers voor onze klanten.

Je bent bij ons geen nummer, maak je geen zorgen. We zijn een team en spelen mee op Champions Leaque niveau. Op de andere posities staan project managers, planners, grafisch vormgevers, accountmanagers en een online marketeer. We hebben ook een eindbaas, dat is Marc. Hij geeft je veel vrijheid en ruimte om te groeien. Tegelijkertijd verwacht hij veel van je. Wij trouwens ook.

ONS WENSENLIJSTJE

  • Je hebt een hbo-diploma of je hebt hbo- werk en denkniveau verkregen door ervaring.
  • Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring in recruitment óf in het organiseren en uitvoeren van projecten. Is dit in de Fieldmarketing Branche? Dan heb je een groot voordeel!
  • Bij afwezigheid van je manager ben je 1e aanspreekpunt voor je collegae
  • Je geeft leiding aan je collega en kunt rapporteren aan het management team
  • Je beheerst diverse interviewtechnieken (bijvoorbeeld STARR)
  • Je denkt out of the box en barst van de creatieve ideeën
  • Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen
  • Je hebt constant een glimlach op je gezicht – wij doen ook alles voor een glimlach
Recruiter

OVER ONS

CP2 Fieldmarketing is het bureau voor merkactivatie! CP2 helpt zowel A-merkfabrikanten als retailers in diverse branches met hun merkactivaties. We hebben sterke wortels in de Fieldmarketingbranche en zijn hierin een leading bureau. We organiseren meer dan 450 merkactivaties per jaar voor mooie opdrachtgevers zoals JUMBO, Ziggo/Vodafone, Douwe Egberts, PepsiCo, Slam!, Verkade etc. Onze merkactivaties vinden plaats in winkelcentra, supermarkten, op evenementen etc. CP2 Fieldmarketing is gevestigd in Nieuwegein en we werken vanuit het hoofdkantoor met een team van ruim 30 medewerkers.

Om de groei van CP2 Fieldmarketing voort te zetten, continuïteit en kwaliteit te behouden en te vergroten zijn we op zoek naar een aantal nieuwe collega’s.

ONS AANBOD

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan in de wereld van de Fieldmarketing. Je verdient een marktconform salaris en je reiskosten worden vergoed. Je krijgt bij ons volop de kans om je zelf te ontwikkelen en de vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen.

Solliciteren?

Stuur jouw verhaal inclusief CV naar Arthur, arthur@cp2fieldmarketing.nl en als je vragen hebt kun je uiteraard ook bellen. Dat kan op 030-2081564.

NB.

We hebben op dit moment meerdere vacatures, dus vermeld er wel bij dat je solliciteert naar de functie mr./sr. HR-medewerker.