Instore demonstrateur

INSTORE DEMONSTRATEUR

 

Lijkt het jou leuk om het gezicht te zijn van de allermooiste A-merken en voel jij je helemaal thuis in je lokale supermarkt? Dan is het werken als instore demonstrateur bij Face the Public echt iets voor jou!

Als instore demonstrateur, oftewel Merkambassadeur, bij Face the Public ga je aan de slag voor verschillende grote A-merken (zoals Douwe Egberts, Beemster of Quaker) waarvoor continue promotie/demonstratie-acties worden opgezet door heel Nederland. Het meegeven van een echte klantbeleving en het delen van het verhaal achter een product staat hierin centraal.

Via onze Face The Public app kun je ingepland worden wanneer het jou uitkomt. In deze app kun je namelijk niet alleen reageren op nieuwe jobs maar geef je ook gemakkelijk je beschikbaarheid door. Met veel jobs beschikbaar op vrijdag en zaterdag is het ideaal om te combineren met een druk sociaal leven of een andere baan.

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Verschillende A-merken kunnen niet wachten om hun nieuwe producten onder de aandacht te brengen door kleine samples hiervan te demonstreren en uit te delen aan de klanten. Jij gaat aan de slag voor één van deze leuke demonstraties en loopt rond in de supermarkt om klanten aan te spreken die hun dagelijkse boodschappen doen. Je weet ze op een enthousiaste en positieve manier te overtuigen van het product en geeft een sample mee. Je zult dus werken onder de mensen en houdt van een gezellig praatje.

Jij haalt energie uit sociale activiteiten, wilt je communicatieve skills ontwikkelen en tegelijkertijd meer leren in het verkoop vak. Mooie producten aan de man brengen én leuke contacten aan je werkdag overhouden is daarbij een mooie bijkomstigheid!

EEN ECHTE MERKAMBASSADEUR?

 • Je bent representatief
 • Je houdt van flexibiliteit
 • Je bent enthousiast en komt overtuigend over
 • Je bent zelfstandig en proactief
 • Je hebt de mogelijkheid te reizen met OV of auto naar de werklocatie
 • Je bent sociaal en spontaan

WIE WIJ ZIJN:

Face The Public is onderdeel van CP2 Fieldmarketing. Een fieldmarketingbureau gespecialiseerd in activaties en demonstraties in het veld voor verschillende grote A-merken. Met veel vaste klanten is er een gevarieerd aanbod van jobs beschikbaar waarbij onze Merkambassadeurs het allerbelangrijkste voor ons zijn. Klantbeleving en persoonlijk contact staan hierbij hoog in het vaandel.

Instore Demonstrator

WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Flexibele parttime baan met een goed salaris, kilometervergoeding en een bonussysteem op basis van je gewerkte dagen (6 tot 8 werkdagen per maand).
 • Mogelijkheid om te werken met de mooiste A-merken.
 • De kans om je communicatie- en verkoopvaardigheden te verbeteren aan de hand van onze getrainde fieldcoaches en de Face The Public Academy.
 • Het ontdekken van nieuwe steden in Nederland waar jij die dag voor ons aan de slag gaat.
 • Veelzijdigheid – iedere keer een ander merk om te promoten in gezellige supermarkten bij jou in de buurt.

SOLLICITEREN?

Ben je dé Merkambassadeur die wij zoeken? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een online intake in te plannen – dat scheelt jou natuurlijk een hoop reistijd! Tijdens deze online intake zal er worden gekeken of jij geschikt bent om als promotiemedewerker voor ons aan de slag te gaan. Dus meld je aan en wie weet ben jij binnenkort Merkambassadeur bij Face the Public!