Logistiek medewerker

LOGISTIEK MEDEWERKER / KOERIER

 

LET OP: dit betreft een fulltime project voor 4 tot 8 weken.

 

Voor het meest verse en 100% pure kokoswater Obrigado zoeken wij 5 logistieke medewerkers! Je gaat zelfstandig in je eigen regio supermarkten en tankstations bezoeken. Tijdens dit bezoek plaats je een display en vul je deze met de producten van Obrigado. Vervolgens ga je weer op weg naar de volgende klant. Werk jij graag zelfstandig en ben je zorgvuldig? De functie is ook zeer geschikt voor ZZP’ers.

WAAR STAAT OBRIGADO VOOR?

‘Obrigado’ betekent dankjewel in het Portugees. Het pure kokoswater is afkomstig van een kokospalm boerderij in het plaatje Bahia in Brazilië. Hier worden de hoogste kwaliteit groene kokosnoten met een uniek extractieproces omgetoverd tot heerlijk fris kokoswater! Obrigado is een fris en jong merk vol energie. Met Obrigado haal je de tropen in huis. Obrigado is in Zuid-Amerika al volop geroemd. Nu wil Obrigado ook Nederland gaan veroveren en daar ga jij bij helpen!

HOE ZIET ONZE IDEALE LOGISTIEK MEDEWERKER ER UIT?

· In bezit van een geldig rijbewijs B
· Goede rijvaardigheid
· 40 uur per week beschikbaar vanaf 14 mei 2018
· Handig met opbouwen
· Vriendelijk persoon

Service Merchandiser

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Je ontvangt een goed salaris voor een uitdagend project, die ook nog eens jouw CV boost!

STUUR ONS EEN BERICHTJE!

Ben jij de sales kanjer die samen met ons gaat voor commercieel succes? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur dus snel een motivatie en CV naar ons op via sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl