Project manager

Project manager

VERWACHT JE VEEL VAN JEZELF ÉN VAN JE TEAM….?

Kun je je teamleden op een goede manier motiveren en inspireren?
Misschien is dit dan wel je nieuwe uitdaging!

JE VERVULT MEERDERE FUNCTIES:

Als project manager organiseer je de meest gave projecten. Een instore activatie, festival of bijvoorbeeld een landelijke roadshow voor een mooi merk. Op jaarbasis begeleid je zelfstandig ongeveer 20 activaties. Je hebt een managende rol en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever en leveranciers. Op één dag doe je honderd dingen. Tegelijkertijd! Je overlegt met de opdrachtgever over de materialen en belt onze leverancier om de materialen te bespreken. Vervolgens rijd je naar de locatie voor een opstart van een van de activaties. Halverwege de middag haak je aan bij een brainstorm. Er is namelijk een mooie aanvraag binnengekomen en we gaan samen brainstormen over het (winnende) concept. Je checkt de voortgang van de ontwerpen bij je grafische collega’s voor de branding. Daarbij bewaak je budgetten, kunt scherp inkopen én zoekt creatieve oplossingen voor allerlei uitdagingen die projecten altijd bieden

Je tweede taak ligt in het begeleiden en coachen van je 4 teamleden. Zeer gemotiveerde en geëngageerde collega’s die hun eigen projecten runnen, zeer zelfstandig werken maar die geregeld behoefte hebben met jou te overleggen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor hun ontwikkeling binnen CP2. Dit doe je door bila’s, functionerings- en ontwikkelingsgesprekken, regelt met HR waar nodig een cursus of opleiding en waakt over hun welzijn.

JE COLLEGA’S

Als Team Leider/Project Manager maak je deel uit van de afdeling Project Management. Je vormt een kloppend hart samen met je collegae in je team en ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van projecten en activaties van A tot Z.

We zijn een team en spelen mee op Champions League niveau. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om te groeien, maar tegelijkertijd verwacht wij veel van je.

ONS WENSENLIJSTJE:

  • Je bent zelfstandig en bezit uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in project management
  • Je hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring
  • Je bent sterk in het organiseren, overzicht houden en bewaken van je werk
  • Je bent stress-bestendig en kunt goed prioriteren
  • Ervaring aan bureauzijde of klantzijde is een pré
  • Op basis van het concept weet jij concrete invulling te geven aan het programma, materialen, personeel, transport en… na ja, je snapt ‘m
  • Je hebt óf een afgeronde HBO opleiding met minimaal 3 jaar relevante werkervaring, óf een afgeronde MBO4 opleiding met minimaal 6jaar relevante werkervaring
  • Nederlands schrijf je foutloos
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Project manager

OVER ONS:

CP2 Fieldmarketing is het bureau voor merkactivatie! CP2 helpt zowel A-merkfabrikanten als retailers in diverse branches met hun merkactivaties. We hebben sterke wortels in de Fieldmarketingbranche en zijn hierin een leading bureau. We organiseren meer dan 500 merkactivaties per jaar voor mooie opdrachtgevers zoals JUMBO, Ziggo/Vodafone, Douwe Egberts, PepsiCo, Slam!, Verkade etc. Onze merkactivaties vinden plaats op festivals, beurzen, supermarkten, evenementen etc. CP2 Fieldmarketing is gevestigd in Nieuwegein en we zijn met een team van 36 medewerkers.

ALS LAATSTE…

We willen graag in gesprek komen met een leuke man of vrouw die ons bureau écht komt versterken. Iemand die bruist van de energie. We hebben veel te bieden, van jou verwachten we dat ook. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform, zijn afhankelijk van je opleiding en ervaring en stemmen we in overleg af op jouw profiel.Heb jij interesse in de functie van Marketing genie? Mail dan naar arthur@cp2fieldmarketing.nl.