About us

Onze naam zegt het al een beetje: wij houden van mensen. We stappen graag op mensen af om het gesprek aan te gaan! Of het nu over het verkopen van een produkt of dienst gaat of over het informeren over een nieuwe campagne, we gaan altijd voor de meest kwalitatieve communicatie, een inhoudelijk goed onderbouwd gesprek.

Als gespeciliseerd bureau willen we niet alleen het beste voor onze opdrachtgevers, ook onze merkambassadeurs willen we graag verder helpen, want als zij groeien, dan groeien wij ook. Met gerichte opleiding, coaching en training bieden we een constante leeromgeving.

De meeste collega’s werken dan ook al jaren met vele plezier bij ons bedrijf en niet zelden groeien ze intern door naar senior functies.

We voorzien jou van trainingen en handige coaching tips & tricks, maar ook voorzien wij jou in vele extra’s om het promotiewerk zo eenvoudig mogelijk te maken! Sinds kort zijn wij ook begonnen met de FTP Academy, waardoor jouw carrièrepad bomvol doorgroeimogelijkheden ligt! Grijp jij deze kans aan? Schrijf je dan in en join us in onze missie: FACE THE PUBLIC!

Face the public app

Onze zoektocht naar innovatie!

Marc, onze eindbaas, is thuis in alle trends en motiveert het hele team om altijd vernieuwend te zijn. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en voeren deze het liefst zo snel mogelijk uit. Hier halen wij, als promotiebureau, onze motivatie vandaan. Zo hebben wij bijvoorbeeld de normale briefing aan de kant gezet voor duidelijke instructievideo’s. Onze multimedia goeroe duikt wekelijks de studio in om met een demonstratie-topper deze instructievideo’s te schieten! Daarnaast is de nieuwe Face the Public applicatie zojuist in de lucht gegaan. Hiermee blijf jij altijd op de hoogte van alle nieuwe acties en benodigde informatie!

Academy

De grote droom van onze Chef Kwaliteit is ingegaan: de start van de FTP Academy! Tijdens deze maandelijkse trainingen en meeloopdagen ontwikkelen merkambassadeurs zich verder op het gebied van coaching. Wil jij ook graag meer leren over coachen en je verder ontwikkelen op het gebied van fieldmarketing? Stuur dan even een mailtje naar marit@facethepublic.nl.

Logo FTP Academy

Video instructies

Om je zo goed mogelijk te voorzien van informatie voordat je werkdag begint, sturen wij je elke keer een duidelijk instructie filmpje op! Zo weet je precies voor welk merk jij aan de slag gaat en welke informatie je nodig hebt om een leuk gesprek aan te knopen met het publiek!

Johnny Doodle Set

Ons A-team!

Dit zijn de gedreven gezichten die achter de schermen van Face the Public werken!

Wil jij onderdeel worden van ons team? Bekijk snel de vacatures!