Promotie medewerker

Flexibele studentenbaan:

 

PROMOTIE
MEDEWERKER

 

Ben jij enthousiast, zelfstandig en niet bang om op mensen af te stappen met een grote glimlach?
En lijkt het jou leuk om het gezicht te zijn van de allermooiste A-merken? Dan is het werken als Merkambassadeur bij Face the Public echt iets voor jou!

Als promotiemedewerker, oftewel Merkambassadeur, bij Face the Public ga je aan de slag voor verschillende grote A-merken (zoals Coca Cola, Milka of Amstel) waarvoor continue toffe promotie/demonstratie-acties worden opgezet door heel Nederland. Het meegeven van een echte klantbeleving en het delen van het verhaal achter een product staat hierin centraal. Via onze Face The Public app kan je reageren op nieuwe jobs en geef je je beschikbaarheid door zodat je kan worden ingepland wanneer het jou uitkomt. Met veel jobs beschikbaar op vrijdag en zaterdag is het ideaal om te combineren met je studie of de rest van je drukke leven!

WAT GA JE PRECIES DOEN?

Verschillende A-merken kunnen niet wachten om hun nieuwe producten onder de aandacht te brengen door kleine samples uit te delen aan klanten. Dit kan worden gedaan op verschillende locaties. Bijvoorbeeld in de supermarkt waarbij je rondloopt en klanten aanspreekt die hun dagelijkse boodschappen doen. Je weet ze op een enthousiaste en positieve manier te overtuigen van het product en geeft een sample mee. Hierbij gaat het natuurlijk allemaal om de klantbeleving. Jij kan het verhaal achter het product perfect overbrengen aan klanten en weet ze als geen ander enthousiast te krijgen voor het product dat je promoot.

Je komt daarbij ook superveel verschillende mensen tegen. Aan jou om in te schatten wanneer het jouw moment is om het nieuwe product aan deze klanten te promoten. Als je even later ziet dat het product dat jij staat te promoten in een winkelwagen bij iemand ligt ben jij tevreden. Hier haal je echt energie uit! Daarbij werk je tegelijkertijd aan je commerciële vaardigheden.

EEN ECHTE MERKAMBASSADEUR?

 • Je bent 17 jaar of ouder
 • Je bent representatief
 • Je houdt van flexibiliteit
 • Je bent enthousiast en komt overtuigend over
 • Je bent zelfstandig en proactief
 • Je hebt de mogelijkheid te reizen met OV of auto naar de werklocatie
 • Je bent sociaal en spontaan

WIE WIJ ZIJN:

Face The Public is onderdeel van CP2 Fieldmarketing. Een fieldmarketingbureau gespecialiseerd in activaties en demonstraties in het veld voor verschillende grote A-merken. Met veel vaste klanten is er een gevarieerd aanbod van jobs beschikbaar waarbij onze Merkambassadeurs het allerbelangrijkste voor ons zijn. Klantbeleving en persoonlijk contact staan hierbij hoog in het vaandel.

Promotiemedewerker

WAT WIJ JOU BIEDEN:

 • Een flexibele bijbaan die goed is te combineren met je studie, andere baan of de rest van je drukke leven.
 • Mogelijkheid om te werken met de mooiste A-merken.
 • Naast je salaris een goed bonussysteem op basis van je gewerkte dagen (6 tot 8 werkdagen per maand).
 • De kans om je communicatie- en verkoopvaardigheden te verbeteren aan de hand van onze getrainde fieldcoaches en de Face The Public Academy.
 • Het ontdekken van nieuwe steden in Nederland waar jij die dag voor ons aan de slag gaat.
 • Veelzijdigheid – iedere keer een ander merk om te promoten.

SOLLICITEREN?

Ben je dé Merkambassadeur die wij zoeken? Schrijf je dan in via onderstaand formulier.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een online intake in te plannen – dat scheelt jou natuurlijk een hoop reistijd! Tijdens deze online intake zal er worden gekeken of jij geschikt bent om als promotiemedewerker voor ons aan de slag te gaan. Dus meld je aan en wie weet ben jij binnenkort Merkambassadeur bij Face the Public!