< Ga terug naar de homepage

 

PROMOTOR OP SCHIPHOL

 

Wat ga je doen?

Iedereen die wel eens vliegt en vanaf Schiphol is vertrokken, heeft ze gezien; promotors! Net voor het boarden nog dat geurtje proberen, de smaakpapillen verwennen met een fijne rum of chocola of juist de volledige stilte ervaren met een noise-cancelling koptelefoon. Onwijs leuk werk op een internationale hub; wie wil dat nou niet? Are you in?

 

Ze staan meestal in de Tax Free winkels, maar ook vaak in het midden van één van de vertrekhallen op een mooie stand. En vanaf deze zomer gaan wij weer extra promoties uitvoeren en bemannen. Precies de juiste mensen inzetten die het leuk vinden om achter de douane passagiers alvast dat extra vakantiegevoel te geven.

 

Wie zijn wij?

Het leukste promotiebedrijf van Nederland! Wij hebben de afgelopen 15 jaar onze sporen verdiend in alle aspecten van Fieldmarketing: in-store en near-store sampling, demonstraties, activaties en alle vergelijkbare activiteiten in deze boeiende branche. De afgelopen 3 jaar zijn we sterk gegroeid in het ontzorgen van onze klanten op diverse vlakken binnen hun bedrijfsvoering. Te denken valt aan het opzetten en runnen van shop-in-shop concepten, buitendienstactiviteiten zoals accountmanagement, service merchandising e.d. Dit doen we met een team van 25 gedreven mensen vanuit Nieuwegein.

 

Solliciteren

Lijkt het jou wat om in ons gave Schiphol promotors team te komen werken? Houd je van merken als Bose, Dior, Bacardi, Leonidas en nog veel meer van die gave Duty Free merken en woon je ook nog eens in de buurt van de luchthaven, dan hebben we je heel graag in het Travel Retail-team! Meld je nu aan via het onderstaande formulier of stuur jouw cv naar sollicitaties@facethepublic.nl! Zien we je snel bij de Gate?

 


Jouw motivatie*

Jouw foto:

Jouw cv: