Recruiter / Talent scout

RECRUITER / TALENT SCOUT (JR. EN MR.)

OVER DE FUNCTIE:

Als Talent Scout bij CP2 Fieldmarketing krijg je de volledige vrijheid om op jouw creatieve manier merkambassadeurs (zoals wij onze promotiemedewerkers noemen) voor onze merkactivaties te werven. Je bedenkt zowel online- als offline wervingsacties die je daarna zelf van A tot Z uit voert. Daarnaast schrijf je de vacatureteksten, zorgt ervoor dat deze breed uitgezet worden met onze online marketing specialist op de website en overige kanalen. Je behandelt de binnengekomen reacties. Je weet goed wat je zoekt en weet dit op een heldere en wervende manier te schrijven. Past een kandidaat in het profiel, dan plan jij een intakegesprek in. Je bent indien nodig ergens in Nederland om op diverse plekken groepsintakes te geven. Tijdens het intakegesprek breng je jouw enthousiasme over op de groep en screen je de geschiktheid van de kandidaten. Je maakt collega’s enthousiast om hun eigen netwerk in te zetten, initieert of neemt deel aan externe wervingstrajecten en arbeidsmarktcampagnes en onderhoudt contacten met scholen. Dit alles met als doel de juiste mensen te werven voor het uitvoeren van onze te gekke merkactivaties!

JE COLLEGA’S

Je maakt deel uit van de afdeling Werving & Selectie. Samen met je 4 collega’s ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Voor deze functie zoeken we specifiek naar een dynamische Recruiter/Talent Scout die het aantal Merkambassadeurs binnen onze organisatie verder uitbouwt.

Je bent bij ons geen nummer, maak je geen zorgen. We zijn een team en spelen mee op Champions League niveau. Op de andere posities staan project managers, planners, grafisch vormgevers, accountmanagers en een online marketeer. Je krijgt veel vrijheid en ruimte om te groeien. Tegelijkertijd verwacht hij veel van je. Wij trouwens ook.

ONS WENSENLIJSTJE

  • Je hebt een hbo-diploma of je hebt hbo- werk en denkniveau verkregen door ervaring.
  • Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring in recruitment óf in het organiseren en uitvoeren van projecten. Is dit in de Fieldmarketing Branche? Dan heb je een groot voordeel!
  • Je denkt out of the box, barst van de creatieve ideeën én je weet deze op een goede manier uit te voeren
  • Je vindt het leuk om voor een groep te staan en je kunt op een bruisende manier je enthousiasme overbrengen op anderen
  • Je kunt planmatig en zelfstandig werken
  • Je bent leergierig en hebt de wil om te winnen
  • Je bent oplossingsgericht
Talent scout

OVER ONS

CP2 Fieldmarketing is het bureau voor merkactivatie! CP2 helpt zowel A-merkfabrikanten als retailers in diverse branches met hun merkactivaties. We hebben sterke wortels in de Fieldmarketingbranche en zijn hierin een leading bureau. We organiseren meer dan 450 merkactivaties per jaar voor mooie opdrachtgevers zoals JUMBO, Ziggo/Vodafone, Douwe Egberts, PepsiCo, Slam!, Verkade etc. Onze merkactivaties vinden plaats in winkelcentra, supermarkten, op evenementen etc. CP2 Fieldmarketing is gevestigd in Nieuwegein en we werken vanuit het hoofdkantoor met een team van ruim 30 medewerkers.

Om de groei van CP2 Fieldmarketing voort te zetten, continuïteit en kwaliteit te behouden en te vergroten zijn we op zoek naar een aantal nieuwe collega’s.

ONS AANBOD

Wij bieden je een leuke en uitdagende baan in de wereld van de Fieldmarketing. Je verdient een marktconform salaris en je reiskosten worden vergoed. Je krijgt bij ons volop de kans om jezelf te ontwikkelen en de vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen.

Solliciteren?

Stuur je CV met motivatie naar Arthur, arthur@cp2fieldmarketing.nl en als je vragen hebt kun je uiteraard ook bellen. Dat kan op 030-20 81 564.

NB.

We hebben op dit moment meerdere vacatures, dus vermeld er wel bij dat je solliciteert naar de functie Recruiter/Talent Scout.