Hostesswerk

Altijd al hostesswerk willen doen?

Face the Public is naast een promotiebureau, ook een uitzendbureau voor klantgerichte en representatieve hosts en hostesses. Als jij je bij Face the Public inschrijft voor hostesswerk, kun je onder andere aan de slag als promotor, host, hostess of bijvoorbeeld als bartender. Wil jij graag werken op evenementen? Dan is hostess werk wat voor jou! Als host of hostess ga je namelijk aan de slag op de meest uitlopende locaties. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken op een beurs, zakelijke bijeenkomst, openingsfeest of andere speciale aangelegenheid. Denk je dat jij het in je hebt om te werken als hostess? Bekijk dan snel de hostess vacature!

Waar selecteert Face the Public op?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten! Het is belangrijk dat je over de juiste uitstraling en persoonlijkheid beschikt. Naast een stralende glimlach is een feilloos gevoel voor gastvrijheid een absolute must. Ben jij vriendelijk, behulpzaam, sociaal en heb jij enige werkervaring in de service branche? Denk hierbij aan horeca-, verkoop-, hostess- of promotiemedewerker. Verder moet je minimaal 18 jaar zijn en beschikken over HBO-denkniveau.

  • Leeftijd: 18 jaar en ouder
  • Werkervaring in promotie, horeca of events
  • HBO-denkniveau
Hostess worden
Face the public app

Meld je aan voor hostess werk!

Ben jij het talent dat wij zoeken? Klik dan snel op de onderstaande button en download onze app! Wij laten binnen een week weten of je op een intakegesprek mag komen.

Klinkt deze vacature hostesswerk als jouw droombaan? Schrijf je dan snel in!

Wil jij ook voor vette jobs aan de slag?