Promotiewerk

Schrijf je in voor promotiewerk!

Wil jij naast jouw studie of bijbaan verder groeien? Daag jezelf uit, stap op mensen af en ontwikkel jouw communicatie- of promotie skills! Wij willen dat jij het maximale uit jezelf haalt en wij van Face the Public zijn er om jou te ondersteunen en te coachen. Zo ontwikkel jij je als een ware expert in het verbinden van mensen en merken! Naast leren, mag moet er uiteraard ook plezier gemaakt worden, want met een stralende lach is het halve werk al gedaan! Meld je aan voor promotiewerk!

Wat houdt promotiewerk precies in?

Individueel of in een team ga je aan de slag voor diverse merken, zoals Heineken, Mercedes-Benz, De’Longhi, Ziggo en Jumbo. Wekelijks krijgen wij weer nieuwe klanten, waarvoor we frisse en enthousiaste mensen, zoals jij, willen inzetten! Jij gaat als ‘brand’ ambassador op pad om (potentiële) klanten een product of dienst te laten ervaren. Zo kun je de ene dag op een foodfestival staan om bezoekers de nieuwe smaak van Go-Tan te laten proeven en de volgende keer sta jij op een sportbeurs om drankjes van D-Drinks uit te delen.

Promotieteam
Face the public app

Promotiewerk eenvoudig door de Face the Public app!

Voordat een werkdag begint, voorziet Face the Public je van alle informatie die je nodig hebt tijdens de actie van die dag. Via onze Face the Public applicatie bekijk je het introductiefilmpje of de briefing. Je weet dus precies waar jij gaat werken, met wie en wat je daar gaat doen. Als het promotiewerk er weer op zit voor die dag, vul je de evaluatie en declaraties in en het enige wat jij nog hoeft te doen is wachten op jouw welverdiende salaris! Bovendien geef jij je beschikbaarheid eenvoudig aan via diezelfde app en kun je zo eenvoudig jobs accepteren, zodat jij helemaal controle hebt over jouw werkuren.

Klinkt deze vacature promotiewerk als jouw droombaan? Meld je dan snel aan via de Face the Public app!

Wil jij ook voor vette jobs aan de slag?