Sales Promotor

Sales is ontwikkelen & doorgroeien!

Onze energieke sales promotors werken voornamelijk in de  Shop-in-Shops voor de merken Ziggo, Skullcandy en Wiko. In het weekend, parttime of fulltime: voor elk merk hebben wij verschillende regelingen. Wij geloven dat iedereen een salestijger in zich heeft, als je er maar voor gaat! Door middel van trainingen brengen wij jou de nodige sales vaardigheden bij, die je nog lang in je verdere carrière bij blijven. 

Wie zoeken wij?

Voor verschillende opdrachtgevers zoeken wij diverse persoonlijkheden! Uiteraard vind je het leuk om in een commerciële omgeving te werken, maar het allerbelangrijkste is dat je leergierig bent en dat je van aanpakken houdt. We investeren in jou, omdat we van mening zijn dat we samen moeten groeien om tot de beste resultaten te komen. Samen halen we die bovenste lat!

Leeftijd: 18 jaar en ouder
Mindset: Commercieel gericht
Ervaring in sales in een pre

Ziggo sales medewerker vacature
Sales training

Wat bieden wij jou?

We bieden je uiteraard een uitdagende baan (fulltime of parttime) met een marktconform salaris. Voordat je begint bieden wij je uitgebreide product- en vaardigheidstrainingen. Daarnaast komt er eens in de drie weken een gespecialiseerde fieldcoach jou voorzien van tips en tricks. Ziet de fieldcoach dat jij het goed doet? Dan hebben wij een aantal leuke doorgroeimogelijkheden voor jou in petto!

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meer informatie over één van de vacature sales medewerker? Bekijk dan snel onze vacatures of stuur dan een mailtje met CV naar arthur@cp2fieldmarketing.nl, dan kijken we samen bij welk merk jij het best past!