Verkoper voor Obrigado

Ben jij een representatieve aanpakker die uitdaging ziet in het overtuigen van supermarkten en tankstations voor een product? Lees dan snel verder voor deze vacature.

AMBITIEUZE VERKOPER / VERTEGENWOORDIGER

LET OP: dit betreft een fulltime functie voor een project van 8 weken.

Voor het meest verse en 100% pure kokoswater Obrigado zoeken wij 14 vertegenwoordigers! Je gaat zelfstandig op pad en in je eigen regio supermarkten en tankstations bezoeken. Tijdens dit bezoek weet jij hen ervan te overtuigen dat zij dit display en product op moeten nemen in de winkel. Jij laat je klanten niet alleen het product zelf ervaren, maar ook de bijhorende passievolle, creatieve en vrolijke levensstijl van Brazilië! Als het ‘in-verkopen’ lukt, ga je vaker langs bij jouw klanten en bouw je een eigen netwerk op. Ook zeer geschikt voor ZZP’ers.

WAAR STAAT OBRIGADO VOOR?

‘Obrigado’ betekent dankjewel in het Portugees. Het pure kokoswater is afkomstig van een kokospalm boerderij in het plaatje Bahia in Brazilië. Hier worden de hoogste kwaliteit groene kokosnoten met een uniek extractieproces omgetoverd tot heerlijk fris kokoswater! Obrigado is een fris en jong merk vol energie. Met Obrigado haal je de tropen in huis. Obrigado is in Zuid-Amerika al volop geroemd. Nu wil Obrigado ook Nederland gaan veroveren en daar ga jij bij helpen!

HOE ZIET ONZE IDEALE VERKOPER ERUIT?

· Minimaal een afgeronde MBO-3/4 opleiding
· Communicatief sterk, commercieel en representatief
· Relevante verkoopervaring
· Rijbewijs B
· 40 uur per week beschikbaar

Service Merchandiser

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Je ontvangt een goed salaris voor een uitdagend project, die ook nog eens jouw CV boost!

STUUR ONS EEN BERICHTJE!

Ben jij de sales kanjer die samen met ons gaat voor commercieel succes? Dan komen wij graag met jou in contact! Stuur dus snel een motivatie en CV naar ons op via sollicitaties@cp2fieldmarketing.nl.