Winkel Demonstratrice

Werken als winkeldemonstratrice

Heb jij het liefst altijd mensen om je heen omdat jij hier energie van krijgt? Dan weten wij zeker dat jij met een voldaan gevoel op de bank kunt ploffen na een dag als winkeldemonstratrice! Als instore demonstrateur kruip je als het ware in de huid van een merk. Jij geeft, als visitekaartje van een product, de juiste impressie aan het winkelend publiek. Je vertelt onder andere waar het product voor staat, wat de voordelen zijn en waarom zij dit product moeten aanschaffen! Als je creatief bent, dan weet je goed in te spelen op wat de klant zegt. Hierdoor is elk gesprek weer anders, daar haal jij als product demonstratrice jouw motivatie uit.

Voor welke merken ga jij aan de slag?

Face the Public organiseert diverse product demonstraties samen met onder andere SodaStream en De’Longhi. Bovendien werken wij al bijna twee jaar samen met Jumbo. Elke actiedag staan we door heel Nederland met een ander sample product die jij kunt gaan demonstreren! Onze merkambassadeurs hebben met zijn allen al meer dan 300 actiedagen gedraaid en elke keer steken zij zichzelf in een nieuw jasje voor een ander merk. De merken waar wij onder andere mee samenwerken zijn Coca Cola, Milka, Spa, Old Amsterdam, Johnny Doodle en nog veel meer!

vacature instore demonstratie
Face the public app

Wat bieden wij jou?

Wil jij gaan werken als product demonstratrice? Dan hebben wij een aantal voordelen voor jou! Bij Face the Public bepaal jij helemaal zelf wanneer je gaat werken. Sinds kort hebben de product demonstratrices zelfs de mogelijkheid om vier dagen per week aan de slag te gaan! Dit betekent dat jij gegarandeerd een leuke bijbaan hebt op de donderdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag. Bovendien hangen er leuke bonussen aan het aantal dagen dat jij werkt, maar wanneer je minder wilt werken vanwege je studie of andere bijbaan is dit ook geen probleem.

Wil jij ook voor vette jobs aan de slag?